De roestvaststaal specialist

Hoewel onze naam anders doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van roestvaststaal (RVS). Ruim 90% van de materialen die wij verwerken bestaat hier uit, variërend van plaatwerk tot halffabrikaat en van machineonderdeel tot compleet eindproduct.

Daarnaast verwerken wij ook metaal bijv. staal en aluminium. Omdat RVS en metaal nu eenmaal niet samen gaan, hebben we aparte snijbedden voor staal en non ferro metalen. Daarnaast houden we de gereedschappen op de kantbanken ook strikt gescheiden. Tevens is ons machinepark volledig hierop ingericht en maakt het mogelijk om hoogwaardige producten te kunnen produceren.

Speciale wensen?

Hebt u een wens voor een specifiek (RVS-)product? Onze ervaren CAD-tekenaars denken graag met u mee in het vinden van een maatwerkoplossing, ook voor grote volumineuze producten. Bijvoorbeeld tanks en silo’s van roestvrijstaal met een maximaal gewicht van 20 ton.

[widget widget_name=”avia_portfoliobox” widget_class_name=”newsbox” title=”Projecten” count=”3″ excerpt=”display title and excerpt”]