Van Bussel Metaaltechniek houdt zich bezig met het maken van een grote diversiteit aan metaalproducten. De activiteiten zijn gericht op RVS plaat- en constructiewerk, lasersnijden, verspaning, tank-, silo en apparatenbouw voor de voedingsmiddelen industrie.

Door de toenemende vraag naar onze producten en diensten breiden we in het voorjaar 2018 uit met een nieuwe lasserij op Stikker 1 in Asten. Vooruitlopend op deze uitbreiding zoeken we nu al op korte termijn een

Tig-lasser / constructiebankwerker

Als Tig lasser hou jij je voornamelijk bezig met het zelfstandig samenstellen en lassen van RVS producten.

Wij bieden:

Een uitdagende, zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf. Je komt werken in dagdienst, het salaris is marktconform en afhankelijk van je kennis en ervaring. Het is een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met deze functie, heb je dat niet maar ben je wel gemotiveerd. Dan staat een vakkundig team klaar die je graag het vak wil leren.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je ons team komen versterken, neem dan contact op met Thomas Waals, info@vanbussel.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.